Вихованка Костопільського спортліцею стала гравчинею польського футбольного клубу

03 Серпня 2021, 17:30
Вікторія Худа виступатиме за професійний футбольник клуб Польщі 1078
Вікторія Худа виступатиме за професійний футбольник клуб Польщі

Вихованка Костопільського спортліцею, українська футболістка  Вікторія Худа стала гравчинею професійного польського футбольного клубу.

Футболістка виступатиме за ФК «Лехія» (Гданськ). Про це йдеться на сайті womensfootball.

«Вікторія Худа дуже технічна та талановита, швідкісна і досить універсальна гравчиня. Її приїзд принесе команді досвід, з одного боку, і ковток свіжого повітря, з іншого, що позитивно вплине на команду та нашу гру, а отже, допоможе досягти наших цілей на цей сезон. Віка – дуже відкрита та життєрадісна людина, ми ще не дуже добре знаємо один одного, але щодня відчуваємо, що наші взаємини з нею стають все кращими. Гравці також сприйняли її дуже добре, вони роблять все, щоб вона почувалася в нашій команді як вдома, – підсумував наставник жіночої команди», — прокоментував трансфер новий наставник Українки Роберт Бандровський.

 

Довідково: 

Вікторія Худа (півзахисник) – 23 роки. Кар’єра: виступала за українські клуби ФК “Родина-Ліцей” (Костопіль), “Львів’яночка” (Львів), “Янтарочка” (Новояворівськ), “Ладомир” (Володимир-Волинський), ПФК “Львів”, а також за польський клуб «Академії LG» (останній клуб)

 

Читайте також:

Троє вихованців вараського футболу виступає за юнацьку команду «Вереса»

Вихованець «Ковель-Волинь» увійшов до складу юнацької команди «Вереса»

Уродженка Любомльщини у Вищій лізі гратиме за футбольний клуб «Восход»

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024