Почався передпродаж книги про материнство блогерки з Гощі Каті Бльостки

07 Серпня 2021, 17:28
Катя Бльостка 2568
Катя Бльостка
Видавництво «Віхола» розпочало передпродаж книжки блогерки з Гощі Каті Бльостки «Матера вам не наймичка, або Чому діти — це прекрасно...». 
 
Книжку чекають з друкарні у вересні, після чого почнеться відправляти замовленні. Про це інформують на сторінці видавництва у фейсбуці. 
 
Книжки будуть відправляти як по Україні, так і в інші країні.
 
Оформити передзамовлення можна тут — https://bit.ly/3AeNm5K.
 
«Ця книжка про реальне, живе, неідеальне материнство. Про матеру, яка через призму гумору та самоіронії, використовуючи легку дозу елегантних матюків, намагається день перестоять і ніч передержатись. Від тесту на вагітність до баталій у садочку. Про перші купання, зуби, соплі й незручні запитання. Поважною ходою пройдемося по всіх періодах материнства, намагаючись триматися курсу на збереження здорового глузду та душевної рівноваги. Розберемо стереотипи, зруйнуємо шаблони, ніжно «обезврєдимо» бабу. Виробимо імунітет до непрошених порад і забобонів», — йдеться в описі до книги . 
 
Авторка наголошує, що ця книжка для мам, щоб підтримати і надихнути; майбутніх мам, щоб налаштуватись і знати, чого чекати; бабусь, щоб згадати і пережити знову; і татусів, щоб краще зрозуміти всіх цих дам.
 

 
Довідково. Катя Бльостка — «матера» чотирьох синів, блогерка. Народилась і виросла в смт Гоща Рівненської області. У 2014-му переїхала у США.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024