У Костополі звільнили з посад секретаря міської ради та голову бюджетної комісії

18 Серпня 2021, 12:50
У Костополі через невиконання обов'язків на сесії звільнили з посад Давида Дідуха та Олексія Кособуцького. 3103
У Костополі через невиконання обов'язків на сесії звільнили з посад Давида Дідуха та Олексія Кособуцького.

У Костополі через невиконання обов'язків на сесії звільнили з посад Давида Дідуха та Олексія Кособуцького.

Фракція «За Майбутнє» виходить зі складу коаліції в Костопільській міській раді. Про це 7 серпня на сторінці у фейсбуці заявив депутат Юрій Шарманський. 

Він зазначив, що реформи які вони декларували нашим виборцям, не відбулися. А причина цьому — бездіяльність секретаря Костопільської міської ради Давида Дідуха і голови бюджетної комісії Олексія Кособуцького.

«У 2020 році ми йшли на вибори з чіткою програмою розвитку сіл та міста Костопіль, яку нам написали жителі громади. Нас підтримали сотні громадян, найбільше у сільській місцевості. Як наслідок, села стоять на колінах, недофінансовані освітня, медична, культурна і соціальні галузі. Людей масово виганяють з роботи. Громадяни чергами стоять на прийом до Олексія Кособуцького і Давида Дідуха, щоб вирішити елементарні питання і як результат щоденного оббивання порогів, проблеми не вирішуються», — говорить Юрій Шарманський.

Тоді фракція «За майбутнє» вимагала негайного відсторонення Кособуцького та Дідуха із займаних посад, проведення позачергової сесії Костопільської міської ради та ініціювала проведення консультацій з політичними партіями в Костопільській міській раді щодо подальшого розвитку громади.

Формування нової коаліції в Костопільській міській раді призначили у середу 18 серпня.

У цей день на сесію прийшли повний зал «хлопців», які зайняли місця депутатів і зривали сесію. Щобільше, надали всі прізвища присутніх.

Проте засідання все-таки відбулося. У результаті Давида Дідуха звільнили з посади секретаря Костопільської міської ради, а Олексія Кособуцький усунули з посади голови бюджетної комісії.

Також Костопільській міській раді сформували нову коаліцію, до якої увійшли представники політичних сил від «За майбутнє», «Свободи», «Батьківщини» та «Народного Руху України».

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024