У декількох магазинах Рівного 29-річний чоловік вкрав м‘ясо та алкоголь

19 Серпня 2021, 16:38
У декількох магазинах Рівного 29-річний чоловік вкрав м‘ясо та алкоголь 978
У декількох магазинах Рівного 29-річний чоловік вкрав м‘ясо та алкоголь

У Рівному поліцейські встановили особу зловмисника, який грабував магазини.

До поліції 17 серпня близько 21:00 продавець магазину на вулиці Корольова в обласному центрі повідомив, що невідомий із холодильної камери дістав два шматки м’яса та, не розрахувавшись, втік, попри намагання його зупинити. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Під час опрацювання повідомлення, дільничний офіцер поліції переглянув відео з камер спостереження і впізнав зловмисника. Ним виявився 29-річний рівнянин. Крім того, заявниця зазначила, що трьома днями раніше він також відкрито забрав майже три кілограми шашлику.

Ще два подібні факти у поліції зареєстрували 18 серпня. Близько 11:00 рівнянин зайшов в магазин по вулиці Макарова, взяв на вітрині декілька пляшок слабоалкогольного напою та втік, а через декілька годин в магазині на сусідній вулиці в аналогічний спосіб викрав три пляшки алкоголю.

Зловмисник у скоєному зізнався. Розповів, що свідомо викрадав продукти та алкоголь, а платити і не збирався. За всіма фактами триває досудове розслідування за статтею 186 (грабіж) КК України.

Поліцейські перевіряють чоловіка також на причетність до інших аналогічних злочинів.

Читайте також: Клевань: впіймали 20-річного хлопця, який займався незаконними операціями із банківськими картками

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024