Рівне: під час пожежі в багатоповерхівці на Відінській евакуювали 13 мешканців

26 Серпня 2021, 16:20
Рівне: під час пожежі в багатоповерхівці на Відінській евакуювали 13 мешканців 1605
Рівне: під час пожежі в багатоповерхівці на Відінській евакуювали 13 мешканців

У Рівному під час пожежі в багатоквартирному житловому будинку вогнеборці евакуювали 13 громадян.

У четвер 26 серпня о 14:34 до Служби порятунку Рівненщини за номером 101 повідомили про пожежу в дев'яти поверховому житловому будинку в місті Рівне по вулиці Відінській. Про це повідомляють на сайті служби порятунку. 

За вказаною адресою негайно виїхали чергові підрозділи першої та третьої державних пожежно-рятувальних частин, а також оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС області.

Прибувши на місце виклику рятувальники встановили, що пожежа виникла на другому поверсі в одній із житлових квартир. Внаслідок пожежі виникло сильне задимлення сходових маршів багатоповерхівки. Існувала загроза поширення полум’я на вищі поверхи та житлові приміщення.

Читайте також: Заріцьк: через негоду медики «швидкої» добиралися до хворого на пожежній машині

На гасіння пожежі прдали вогнегасні речовини. Під час ліквідації пожежі із верхніх поверхів бійці ДСНС евакуювали 13 мешканців будинку.

О 15:04 пожежу локалізували, а о 15:39 – ліквідували. Вогонь знищив одну кімнату та ди закоптив стіни всієї квартири. Наразі причини пожежі та збитки встановлюють. До ліквідації пожежі було задіяли 20 рятувальників та чотири одиниці техніки.

Читайте також: У селі Губків неповнолітня народила немовля на вулиці

 
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024