Рівне: чоловіка, який вбив свого орендодавця взяли під варту

27 Серпня 2021, 13:40
Рівне: чоловіка, який вбив свого орендодавця взяли під варту 776
Рівне: чоловіка, який вбив свого орендодавця взяли під варту

У Рівному підозрюваного в умисному вбивстві взяли під варту.

У п'ятницю 27 серпня, міський суд задовольнив клопотання слідчого Рівненського районного управління поліції та обрав 64-річному підозрюваному у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Рівненської області

Нагадаємо, що закривавлене тіло чоловіка із ножовими пораненнями поліцейські виявили 25 серпня на сходовій клітці багатоповерхівки на вулиці Князя Романа в обласному центрі. За результатами проведених першочергових слідчих дій, огляду місця події та вилучених речових доказів поліцейські затримали 64-річного жителя Рівного та повідомили йому про підозру в умисному вбивстві 44-річного знайомого. 

Відповідно до лікарського свідоцтва смерть рівнянина настала внаслідок масивної крововтрати із ушкодженням внутрішніх органів.

На період досудового розслідування 64-річний підозрюваний перебуватиме у слідчому ізоляторі. Санкція інкримінованої йому статті передбачає позбавлення волі на строк до 15 років позбавлення волі.

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024