Юні блогерки завітали до Рівненських рятувальників

27 Серпня 2021, 14:27
Юні блогерки завітали до Рівненських рятувальників 1264
Юні блогерки завітали до Рівненських рятувальників

До рятувальників Рівного на екскурсію завітали діти з літнього денного табору «Студія блогерів Зефір»

26 серпня до рятувальників першої державної пожежно-рятувальної частини міста Рівне на екскурсію завітали діти з літнього денного табору. Про це повідомляють на сайті служби порятунку. 

Діти з захопленням розглядали пожежну техніку та спорядження. Вогнеборці розповіли дітям про роботу пожежних підрозділів і про те як відбувається виїзд чергового караулу на пожежу або надзвичайну подію. Звичайно, усім вдалося побувати в кабіні оперативно-рятувальних автомобілів та на якусь мить відчути себе справжнім рятувальником.

Основна ж мета такого роду заходів це навчити дітей правилам пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності, розповісти школярам про причини виникнення пожеж. Адже особливо переконливо застереження та поради про безпеку звучать з вуст мужніх рятувальників, яким неодноразово доводиться зустрічатися з небезпекою, рятувати людей, гасити пожежі. 

Пізнаючи робочі будні рятувальників та розуміючи, що значить бути справжнім героєм, у дітей закріплюються знання та формуються навички щодо дотримання правил пожежної безпеки.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024