У Рівному обрали два шляхи розв'язання проблеми з заторами

27 Серпня 2021, 14:45
У Рівному обрали два шляхи розв'язання проблеми з заторами 744
У Рівному обрали два шляхи розв'язання проблеми з заторами

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль ініціював нараду щодо вирішення проблеми заторів в обласному центрі.

Адже через будівництво кільця на перехресті вулиць Макарова і Дубенська рух транспорту значно ускладнився. Про це повідомляють у Рівненській ОДА.

Наразі через Рівне щодобово проходить майже 13 тисяч автомобілів транзитом. А з початком нового навчального року затори збільшаться в рази.

До напрацювання «дорожньої карти» долучилися представники Служби автомобільних доріг у Рівненській області, патрульної поліції, міського УКБ, підрядника на будівництві Північного обходу, голови Шпанівської і Великоомелянської громад.

«Є два виходи із ситуації. Найдієвіший шлях – відкрити реверсивний рух по одній смузі на вулиці Дубенській. Також відпрацюємо альтернативний варіант об’їзду поза містом через Шпанівську ТГ. Наразі транзитний транспорт рухається через Велику Омеляну. В результаті — домовилися якнайшвидше пропрацювати два варіанти», — прокоментував Віталій Коваль.

Очільник області закликав мешканців громад поставитися з розумінням до тимчасових незручностей. Адже спільні проблеми необхідно вирішувати разом.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024