У Рівненській міській лікарні нетвереза парочка напала на лікаря

29 Серпня 2021, 10:05
У Рівненській міській лікарні нетвереза парочка напала на лікаря 1278
У Рівненській міській лікарні нетвереза парочка напала на лікаря

Під час нічного чергування у Рівненській центральній міській лікарні нетвереза парочка напала на лікаря та застосувала до нього сльозогінний газ.

Інцидент трапився 27 серпня, про що написала працівниця ЦМЛ Наталія Михалюк на власній сторінці у фейсбуці.

Зі слів очевидиці, нетвереза парочка прибула до приймального відділення о 00:40. Вони вчинили дебош, застосувавши сльозогінний газ до чергового травматолога Олександра Генсіцького.

Як стало видно з відео, у хлопця була порізана рука, через що усе приймальне відділення міської лікарні було в крові.

«Весь медичний персонал був наляканий, відділення все в крові, яку потім довго відмивали санітарочки. В лікаря, медичної сестри, санітарочки дома є сім'я, куди вони хочуть повернутися живі і здорові. З кожним роком стає все небезпечніше працювати», – коментує Наталія Михалюк.

Також, жінка звернулась до керівництва міста та поліції з проханням допомогти організувати охорону у приймальному відділенні медзакладу.

«Тому що після виклику на 102, черговий патруль приїхав через 15хв, а це задовго для таких випадків», – додала працівниця лікарні.

Читайте також: Нагородили фельдшера з Рівного, який узимку ніс хворого на плечах

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024