У Березному відкрили дитсадок

02 Вересня 2021, 16:58
Під час відкриття 1052
Під час відкриття

Новозбудований заклад дошкільної освіти (ясла-садок) № 4 «Дивосвіт» у місті Березне 1 вересня відкрив двері для маленьких вихованців.

Про це повідомляють на сайті міської ради. 

Міський голова Руслан Пилипчук, заступник міського голови з питань діяльності виконавчого комітету міської ради Богдан Дроженець та керуюча справами виконавчого комітету міської ради Наталія Селях ознайомилися з роботою закладу у перший день його роботи з дітьми. У сучасному та яскравому закладі створено всі умови для надання якісних освітніх послуг дітям, підготовки дошкільнят до навчання в закладах середньої освіти, гармонійного та всебічного розвитку дитини як особистості.

Довідка: Будівництво закладу дошкільної освіти розпочато у 2017 році та завершено в кінці 2020 року у рамках програми Президента України «Велике будівництво».

Заклад розрахований на 150 дітей. На даний час сформовано 8 груп (3 групи раннього віку, 5 груп дошкільного віку). Відкрито 2 інклюзивні групи.

У закладі створені умови для розвитку і навчання дітей та професійного зростання педагогічних кадрів.

Групові приміщення оснащені дитячими меблями, килимовим покриттям, постільною білизною, посудом, іграшками, сюжетними та дидактичними іграми, забезпечений миючими та дезинфікуючими засобами.

Спортивна зала обладнана спортивними комплексами, інвентарем та матеріалами для спортивних ігор.

У закладі наявний сучасний медичний кабінет та харчоблок, які відповідають усім вимогам.

Усі групи забезпечені сучасними дитячими ігровими майданчиками на території закладу.

Читайте також:  У Жобрині урочисто відкрили реконструйовану школу

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39