У дитсадках Рівного посталять нове кухонне обладнання

07 Вересня 2021, 12:00
У дитсадках Рівного посталять нове кухонне обладнання 807
У дитсадках Рівного посталять нове кухонне обладнання

Представники міжнародної компанії НЕФКО відвідали заклади дошкільної освіти міста Рівного, де встановлять сучасне кухонне обладнання.

Нещодавно відбулась зустріч в рамках реалізації проєкту НЕФКО-3 «Впровадження енергозбереження в закладах та установах, що належать до комунальної власності Рівного та модернізація вуличного освітлення», що реалізовується Рівненською міською радою спільно з Північною екологічною фінансовою корпорацією НЕФКО. Про це повідомляють на сайті Рівненської міської ради. 

Головною темою зустрічі було обговорення особливостей впровадження заходів із заміни в закладах дошкільної освіти застарілого кухонного обладнання на сучасне (плити індукційні, печі пароконвекційні) та закупівля водних кранів з насадками для аерації води.

Зустріч відбулась за участю заступника міського голови Ігоря Кречкевича, представників компаній НЕФКО, Гарде, групи з реалізації проєкту, до якої входять представники управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій, управління освіти, управління капітального будівництва, а також представників фірми-Підрядника, яка виграла тендер на поставку та монтаж кухонного обладнання і водних кранів.

Учасники зустрічі також відвідали ряд закладів дошкільної освіти, а саме приміщень де буде здійснено встановлення сучасного кухонного обладнання.

Вже ближчим часом Підрядник приступить до виконання взятих на себе зобовязань відповідно до Контрактної угоди, і персонал закладів дошкільної освіти зможе використовувати найсучасніші технології приготування їжі для дітей.

Нагадаємо, що закупівля кухонного обладнання та водних кранів відбудеться для Центра РПРСА «Пагінець», Рівненського навчально-реабілітаційного центра «Особлива дитина», ЗДО № 7, 14, 33, 35, 41, 44, 46, 47, 57 на загальну суму 2 мільйони 85 тисяч гривень. 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024