У Рівненській поліції призначили нового керівника відділу розкриття злочинів проти власності

14 Вересня 2021, 17:00
На Рівненщині поліцейським вручили подяки та нові звання 3939
На Рівненщині поліцейським вручили подяки та нові звання

Поліцейські Рівненщини отримали нові звання, подяки та призначення.

Під час відеоселекторної наради в Головному управлінні  національної поліції сьогодні, 14 вересня, підлеглих урочисто привітав керівник Олексій Камишанський. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції в Рівненській області.

Відповідно до наказу Національної поліції України, чергове спеціальне звання «полковник» поліції отримав начальник управління карного розшуку Олександр Шевчик.

Також нагороди отримали інспектори управління патрульної поліції, які надавали першу допомогу постраждалим у дорожньо-транспортній пригоді за участю трьох вантажівок, що сталася на Дубенщині.

За сумлінне виконання посадових обов’язків, оперативність і наполегливість «Подяку» оголосили старшому лейтенанту поліції Василю Грицюку та лейтенанту поліції Владиславу Мудрику.

Крім того, наказом начальника ГУНП в Рівненській області заступником начальника управління карного розшуку ГУНП — начальником відділу розкриття злочинів проти власності призначили Тараса Сабанюка. До цього полковник поліції перебував на посаді  заступника начальника ГУНП у Львівській області – начальника кримінальної поліції.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39