Антикорупціонери візьмуться за декларацію начальника Фонду Держмайна на Рівненщині

15 Вересня 2021, 17:46
Кирило Бережний 1464
Кирило Бережний

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) найближчим часом проведе повну перевірку декларації начальника Регіонального відділення ФДМУ по Рівненській та Житомирській областях Кирила Бережного.

Про це йдеться у відповіді НАЗК громадській ініціативі «Рівненщина без корупції». Про це журналістам видання Район.Рівне повідомили представники цієї організації. 

«Відповідно до ст. 513 Закону Національне агентство визначає порядок відбору декларацій для проведення обов’язкової повної перевірки та черговість такої перевірки на підставі оцінки ризиків. Порядок відбору декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, для проведення їх повної перевірки та визначення черговості такої перевірки затверджений наказом Національного агентства від 03.03.2021 № 144/21. Таким чином, питання про проведення повної перевірки декларації, поданої Бережним К.М. за 2020 рік, буде розглянуто відповідно до вищезазначених норм законодавства», – йдеться у відповіді НАЗК.

Нагадаємо, що з 2016 року Кирило Бережний їздить на позашляховику «Chevrolet Captiva» 2008 року випуску, який згідно з декларацією він купив за трохи більше ніж тисячу доларів. Хоча ринкова вартість такого авто тоді складала не менше 10 тисячі доларів.

Читайте також:  Суд оштрафував підприємця з Рівненщини, який планував продати близько тонни «сурогатного» алкоголю

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024