У частині Рівного через ремонт водогону – перебої з водою

17 Вересня 2021, 12:28
Ремонт водопроводу 941
Ремонт водопроводу

У Рівному на кількох вулицях мікрорайону Тинне немає води. Понижений тиск і у водогонах західної частини міста – від мікрорайону Боярка до вулиці Млинівської. 

У «Рівнеоблводоканалі» 16 вересня Суспільному пояснили: між насосними станціями «Новий двір» та «Боярка» тривають ремонтні роботи, незручності назвали тимчасовими.

В оселях мешканців вулиць Малиновського та Скрипника, що у мікрорайоні Тинне, після початку ремонту рівненської об'їзної дороги водопостачання відключають не вперше. До мешканців приїжджає машина з питною водою.

Головний інженер «Рівнеоблводоканалу» Андрій Грухаль розповів, що всі, хто залишився без води, можуть зателефонувати на гарячий номер аварійно-диспетчерської служби підприємства і безкоштовно замовити собі доставку питної води. Ремонтні роботи він називає невідкладними.

«На ділянці автодороги, де планується збудувати автокільце, проходить дві магістралі водогону з насосної станції "Новий двір" до насосної станції «Боярка»ю Водогін забезпечує водопостачанням західну частину Рівного, а також частину мікрорайону Тинного. Ми замінюємо другу ділянку водогону, яка попадає в межі проведення робіт на перехресті Макарова-Дубенська», – розповів головний інженер.

Андрій Грухаль розраховує, що ремонт водогону на розі вулиць Макарова і Дубенської завершать у п'ятницю, 17 вересня.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024