Для «Рівнеазоту» шукатимуть працівників у рамках проєкту «Rivne work hub»

23 Вересня 2021, 14:14
Рівнеазот 576
Рівнеазот

У Рівненській ОДА тривають зустрічі із підприємцями області в рамках проєкту «Rivne work hub».

 Цього разу варіанти співпраці для пошуку затребуваних працівників обговорили із кадровою службою ПАТ «Рівнеазот», повідомляють на сайті відомства.

Участь у зустрічі взяли заступник голови ОДА Ігор Тимошенко, директор департаменту з управління персоналом ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM Олександр Кривенко, керівники профільних департаментів, служби зайнятості.

«У рамках проєкту «Rivne work hub», ініційованого головою ОДА Віталієм Ковалем, ми проводимо такі зустрічі з усіма великими роботодавцями області, щоб допомогти у підготовці кваліфікованих кадрів. Також для нас важливо зрозуміти реальні потреби ринку праці на перспективу», – підкреслив Ігор Тимошенко.

ПАТ «Рівнеазот» є лідером із виробництва мінеральних добрив у Західній Україні. Наразі підприємство має потребу в електромонтерах, майстрах з ремонту електрообладнання, електрогазозварювальниках, апаратниках, машиністах компресорних установок тощо. Окрім того, до 2023 року «Рівнеазот» планує запустити цех з виробництва карбаміду.

Тому для підприємства актуальне навчання робітників під нове виробництво, які будуть затребуваними у майбутньому.

Під час робочої зустрічі директор Рівненського обласного центру зайнятості Іван Ткачук відзначив, що майданчик для взаємодії: роботодавець – центр зайнятості – центри професійної підготовки є важливим. А інформація від роботодавців дає змогу зрозуміти, як надалі буде розвиватися ринок праці, а відтак регулювати держзамовлення під потреби ринку, а також інформувати заклади освіти про найактуальніші спеціальності.

Читайте також:  У жовтій зоні підприємцям пропонують два варіанти роботи

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024