На Острожчині розслідуватимуть загадкову смерть чоловіка

24 Вересня 2021, 13:53
Я перша підійшла та побачила, що він лежить у воді, вже сплив на верх 1070
Я перша підійшла та побачила, що він лежить у воді, вже сплив на верх

У селі Оженин загинув від утоплення 34-річний Денис Махлюк. Однак, його близькі друзі стверджують, що Дениса побили, а потім втопили у ставку.

Про це інформують журналісти «Рівне-1».

Розповідають, що в селі живе пенсіонер, який всіх тримає у страху. За їхніми словами, він незаконно привласнив державні території ставка поблизу селища Цукрозавод. 

 На початку вересня компанія відпочивала біля водойми, коли до них підійшов чоловік і почав виганяти з альтанки, після чого нібито зчинилася бійка.

«З'явився Микола Ковальчук і почав нас виганяти. Він дістав брусок і почав мене бити у праве ребро. Я впала і лежала. Денис за мене заступився і почав кричати, щоб мене не чіпав, але Микола сказав, що йому байдуже кого бити», – розповідає подруга загиблого Інна Коваль.

Коли жінці стало зле, Денис Махлюк викликав швидку. Медики приїхали і надали першу допомогу жінці. Для телеканалу «Рівне-1» вони розповіли, що жінка перебувала у стані алкогольного сп'яніння та не потребувала госпіталізації, більше того не мала жодних осаднень чи почервонінь.

Далі друзі загиблого кажуть, що повернулися до місця відпочинку шукати Дениса, однак його ніде не було. Коли пошуки не дали результату, наступного дня, вони звернулися в поліцію. Невдовзі правоохоронці знайшли Дениса мертвим: його тіло плавало у воді. 

Місцеві підтверджують, що чоловіка, якого друзі Дениса підозрюють у вбивстві, знають. Розповідають про нього різне: одні кажуть, що він чудовий господарник, інші стверджують, що чоловік займається протиправною діяльністю – вбивством тварин.

«Розказує людям і мені в очі, що він вбиває тварин і буде вбивати і мене вб'є, тому що я зоозахисниця і вже 5 років тут лікую, годую, прилаштовую тварин», - стверджує односелиця Людмила Своровська.

Сам чоловік спілкуватись із журналістами відмовився. У поліції стверджують, що розпочали досудове розслідування за двома статтями. Перша стаття: умисне вбивство з відміткою «нещасний випадок». Друга: умисне нанесення тілесних ушкоджень. Підозри поки не оголосили нікому. Як насправді помер Денис Махлюк – покаже експертиза.

 

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024