У Рівному обрали представників від громадськості, які обиратимуть директорів двох медичних закладів

27 Вересня 2021, 16:58
Рівненський обласний клінічний лікувально-діагностичний центр 760
Рівненський обласний клінічний лікувально-діагностичний центр

Депутати постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства (голова комісії Юрій Білик) обрали представників від громадськості, які увійдуть до складу окремої конкурсної комісії.

Йдеться про комісію, яка обиратиме керівників двох медичних закладів. Зокрема, КП «Рівненський обласний клінічний лікувально-діагностичний центр ім. Віктора Поліщука» та КЗ «Обласне бюро судово-медичної експертизи», йдеться на сайті облради.

Нагадаємо, що відповідно до рішення обласної ради від 21.08.2020 №1761 для проведення окремого конкурсу на зайняття посад керівників медичних закладів спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст Рівненської області формується окрема конкурсна комісія.

До її складу входять 9 членів, з яких 3-є – це депутати обласної ради Ігор Ясенюк, Оксана Лозова, Катерина Самардак (вони є незмінними членами комісії), 3 представники від колективу та 3 представники від громадськості або галузевих профспілок.

Тож до складу комісії, яка обиратиме керівника діагностичного центру депутати обрали Олександра Ярощука (ГО «Сприяння розвитку охорони здоров’я»), Катерину Лінник (ГО «Сприяння розвитку охорони здоров’я») та Жанну Комановську (ГО «Рівненська обласна асоціація сестер медичних»).

До комісії, яка обиратиме директора обласного бюро судово-медичної експертизи відповідно до рішення постійної комісії увійшли: Євген Іванішин (ГО «Всеукраїнська люстрація»), Олександр Гомон та Ольга Шустік (ГО «Кандидат») . Зауважимо, що перші засідання конкурсних комісій відбудуться вже завтра.

 

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024