Взяли під варту костопільчанина, який збував метамфетамін

30 Вересня 2021, 10:08
Взяли під варту костопільчанина, який збував метамфетамін 1433
Взяли під варту костопільчанина, який збував метамфетамін

Суд задовольнив клопотання слідчого та обрав 40-річному костопільчанину запобіжний захід у виді тримання під вартою із правом внесення застави 87 тисяч гривень. За скоєне йому загрожує від шести до десяти років позбавлення волі. 

Викрили наркоторговця працівники карного розшуку відділення поліції № 2 (м. Костопіль). 27 вересня близько 19 години у своєму будинку він збув три дози метамфетаміну за 1000 гривень, що і підтвердила експертиза. Аналогічну оперативну закупку провели у липні цьогоріч. Коли оперативники та слідчі навідались до «бізнесмена», той саме збирався вживати наркотик, повідомляють у пресслужбі поліції Рівненщини.

Під час санкціонованого обшуку поліцейські вилучили один пакетик та фольгу із порошком, марихуану орієнтовною вагою 20 грамів та пристрій для вживання наркотиків. 

40-річного костопільчанина затримали у порядку статті 208 КПК України. Йому повідомили про підозру у незаконному збуті наркотичних речовин, вчиненого повторно. 

29 вересня із зали суд його відправили у слідчий ізолятор. 

Встановлено, що підозрюваний і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за злочини, пов'язані із незаконним обігом наркотиків. 

Крім того, наразі на розгляді суду перебуває кримінальне провадження за фактом збуту метамфетаміну: злочин поліцейські задокументували у 2019 році. Тоді суд обрав запобіжний у виді тримання під вартою із правом внесення застави в сумі 38 тисяч гривень. Чоловік їх сплатив та знову вчинив аналогічний злочин.

Досудове розслідування триває.

Читайте також:  Професор Рівненської медичної академії, якого спіймали на хабарі, відбувся штрафом

 

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39