Через суперечливі суддівські рішення «ОДЕК» зіграв унічию в Кубку ААФУ

01 Жовтня 2021, 10:05
Через суперечливі  суддівські рішення «ОДЕК» зіграв унічию в Кубку ААФУ ВІДЕО 861
Через суперечливі суддівські рішення «ОДЕК» зіграв унічию в Кубку ААФУ

Оржівський «ОДЕК», який упевнено вийшов у чвертьфінал Кубка Асоціації аматорського футболу України (ААФУ), у першій зустрічі 1/4 фіналу зіграв унічию.

У середу, 29 вересня, «ОДЕК» на власному полі в Оржеві приймав команду «Дружба» зі села Мирівка, що на Київщині. 

Рахунок у зустрічі відкрили саме гості – на 10 хв. гол забив Тимофій Листопад. Відновити паритет оржівці змогли на 43 хв – точний удар Юрія Кадепського.

На 67 хв завдяки голові Віталія Брикси «ОДЕК» знову вийшов уперед – 2:1. 

Через 11 хвилин оржівські футболісти збільшили розрив, але рефері Олексій Гаркуша, який представляв Київ, з незрозумілих причин не зарахував узяття воріт. Натомість на 82 хв. після розіграшу кутового, унаслідок якого кіпер оржівців упав від поштовху в спину, суддя показав на центр поля – 2:2.

Можна припустити, що результативна нічия не позбавила обидві команди шансів на півфінал, та в Кубку України серед аматорів діє правило виїзного гола, то ж «Дружба» з Київщина гіпотетично має більші шанси вийти в наступну стадію змагань. Наприклад, саме завдяки більшій кількості виїзних голів до 1/8 фіналу вийшов «Луцьксантехмонтаж», який у першому чвертьфіналі мінімально поступився львівському «Миколаєву».

Оржівському «ОДЕКові» доведеться боротися за право виходу до фіналу у матчі-відповіді, який відбудеться 6 жовтня.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024