На Кореччині п'яний чоловік вкрав вантажівку з картоплею

07 Жовтня 2021, 17:17
На Кореччині п'яний чоловік вкрав вантажівку з картоплею 1142
На Кореччині п'яний чоловік вкрав вантажівку з картоплею

За незаконне заволодіння транспортним засобом 35-річному зловмиснику загрожує до п’яти років ув’язнення. 

Крім того, за керування в стані алкогольного сп’яніння та скоєну ДТП йому загрожує ще й штраф, повідомляють у пресслужбі поліції Рівненщини. 

6 жовтня, близько 17:10 до поліції надійшло повідомлення від 34-річного жителя села Черниця колишнього Корецького району, що знайомий пошкодив його вантажний автомобіль та сільгосптехніку. 

Поліцейські на місці події встановили, що власник автомобіля «ГАЗ», завантаженого картоплею, повернувся із польових робіт. Оскільки в’їзд у двір йому перекрило інше авто, він вийшов попросити водія від’їхати. Ключі від свого транспортного засобу він залишив у замку запалювання, чим і скористався нетверезий сусід. 35-річний чоловік вирішив порозважатися: майже пів години він «дрифтував» селом, а коли повернувся і заїжджав у двір — в’їхав ще й у картоплекопач односельця.

Огляд на стан алкогольного сп’яніння за допомогою алкотестера зафіксував перевищення допустимої норми майже в 10 разів — 1,9 проміле.  
 
За фактом  незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі відділення №7 (м. Корець) Рівненського РУП розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті  289 Кримінального кодексу України. За скоєне йому може загрожувати до п’яти років позбавлення волі. 
 
Крім того, інспектори групи реагування патрульної поліції за керування в стані алкогольного сп’яніння, без відповідних документів та порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило пошкодження ТЗ, склали адмінматеріали за статтями 130, 124 та 126 КУпАП.

Читайте також:  Вчителя танців зі Здолбунова, який розбещував ученицю, засудили до трьох років умовно

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024