Ґвалтував і знімав на відео: острожанина засудили за розбещення малолітньої падчерки

12 Жовтня 2021, 13:43
Довічне позбавлення волі 838
Довічне позбавлення волі

У Рівненському апеляційному суді відстояли вирок, згідно з яким 32-річного чоловіка визнано винним у неодноразовому вчиненні злочинів проти статевої свободи щодо своєї 10-річної падчерки.

Про це повідомляє Рівненська обласна прокуратура.

Події трапились на території нинішньої Острозької територіальної громади у період з січня по травень 2020 року.  Чоловік вчиняв розпусні дії, сексуальне насильство та ґвалтував малолітню доньку своєї співмешканки і фільмував це на відео. Відеозаписи випадково побачила в телефоні чоловіка матір дитини, про що відразу повідомила до поліції.

Під час розгляду кримінального провадження у суді винуватець свою вину у вчиненні кримінального правопорушення визнав тільки частково. Вироком колегії Здолбунівського районного суду в червні цього року чоловіка засудили за сукупністю злочинів, призначивши остаточну міру покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Захисник обвинуваченого та сам обвинувачений оскаржив цей вирок в апеляційної інстанції.

Втім, 11 жовтня 2021 року Рівненський апеляційний суд скарги обвинуваченого та його захисника не задоволив та залишив обвинуваченому покарання, встановлене судом першої інстанції.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024