У Гощі покажуть фільм «Хоттабич та його команда»

13 Жовтня 2021, 16:22
У Гощі покажуть фільм «Хоттабич та його команда» 680
У Гощі покажуть фільм «Хоттабич та його команда»

В Гощанській територіальній громаді відкрито Кіноклуб Docudays UA «Кіно довжиною в життя». 

Перший кінопоказ відбудеться 14 жовтня, з нагоди святкування Дня захисників і захисниць України. Головним екраном показу буде головна сцена святкування, повідомляють на сайті громади.

«Ми разом з вами стали учасниками Всеукраїнського проєкту, який сприятиме місцевому розвитку та демократичним реформам у сфері прав людини за допомогою документального кіно. Наш проєкт націлений на співпрацю й розбудову громадянського суспільства та покращення спроможності нашої громади.

Ми покажемо фільм  «Хоттабич та його команда».

Головний герой фільму Хоттабич в минулому сталевар та фінансовий директор. Після Майдану разом із першим батальйоном Національної гвардії України він поїхав до зони АТО як волонтер. За рік війни Ілля Лисенко на прізвисько Хоттабич зумів створити команду із п’яти екіпажів, які вивозять поранених із найгарячіших точок фронту. Медики-волонтери із команди Хоттабича не раз потрапляли під обстріли, виїздили на підконтрольну терористам територію та ризикували власним життям заради порятунку поранених бійців», – йдеться у повідомленні.

Читайте також:  Рівненські волейболістки вибороли срібло на чемпіонаті України

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024