У Здолбунові затримали іноземця, який ножем підрізав товариша

15 Жовтня 2021, 14:44
Зловмисник після скоєного втікав потягом до столиці. Затримати його вдалося здолбунівським поліцейським. 758
Зловмисник після скоєного втікав потягом до столиці. Затримати його вдалося здолбунівським поліцейським.

Зловмисник після скоєного втікав потягом до столиці. Затримати його вдалося здолбунівським поліцейським. 

36-річному уродженцю Азербайджану загрожує до восьми років позбавлення волі, повідомляють у пресслужбі поліції Рівненщини.

Орієнтування про розшук зловмисника, який завдав ножове поранення львів’янину, надійшло до поліції Рівненської області сьогодні близько півночі — майже одразу після скоєного злочину. Адже підозрюваний — 36-річний уродженець Азербайджану, який тимчасово проживав у Львові, втік з місця події. Тамтешні поліцейські також повідомили, що він може перебувати у потязі сполученням «Львів-Київ».

Здолбунівським поліцейським вдалося підтвердити інформацію та встановити, що нападник дійсно їде вказаним залізничним транспортом. Відтак, було прийнято рішення про невідкладну позапланову його зупинку у Здолбунові на кілька хвилин. Слідчо-оперативна група відділення поліції № 6 (м. Здолбунів) разом із працівниками поліції охорони сіла у поїзд та розпочала пошуки зловмисника.

За інформацією залізничників, розшукуваний мав перебувати у п’ятому купе, однак там його не було. Демонструючи фото пасажирам, зловмисника вдалося знайти у першому купе, опору поліцейським він не чинив. Чоловік їхав із невідомою жінкою та дитиною, які на щастя, не постраждали.

Читайте також:  У селі Вільгір горіла господарська будівля

 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024