Підлітки-гіди проведуть інтерактивні історичні екскурсії Острогом

18 Жовтня 2021, 17:18
Підлітки-гіди проведуть інтерактивні історичні екскурсії Острогом 554
Підлітки-гіди проведуть інтерактивні історичні екскурсії Острогом

В Острозі впродовж десяти днів проводитимуть інтерактивні історичні екскурсії.

ГО Київський освітній центр «Простір толерантності» у межах співпраці з острозькими вчителями і підлітками за програмою «Молодь розмірковує про Голокост та Другу світову війну» організовуватиме в місті інтерактивні екскурсії. Вони відбуватимуться впродовж 18–29 жовтня. Про це Район.Острог повідомила Анна Сідельнікова, менеджерка з комунікацій ГО «Київський освітній центр «Простір толерантності»

До екскурсій містом «Iwalk Ostroh» зможуть приєднатися всі охочі. А проводитимуть екскурсії 11 підлітків-гідів.

Ці заходи розраховані на організовані групи учнів старших класів, вчителі, які прагнуть додати цікаві інтерактивні заходи до шкільного курсу вивчення історії Другої світової війни, дорослі, які цікавляться історією міста.

Дати та час проведення: будні дні з 18 по 29 жовтня, 15:00 (можна за домовленістю змінити).

Слухаючи розповіді свідків на тому самому місці, де відбувалися події, учасники зможуть відчути, як пам'ять місця стає їхнім власним спогадом, як і наше життя сьогодні є частиною історії майбутнього.

Екскурсію розробила вчителька історії Тетяна Гущук (Оженин), методичний редактор Віталій Бобров, рецензент Олександр Войтенко. Проводити екскурсії будуть старшокласники Острога, які отримали спеціальну підготовку на семінарі для гідів.

Приєднатись до екскурсії можуть усі охочі з 18 по 29 жовтня. Щоб зареєструватись на екскурсію, телефонуйте кураторці Тетяні Гущук: 067-362-85-25

 

Довідково:

Екскурсії Iwalk – це інтерактивна освітня програма, в якій поєднано відвідування місць пам’яті Голокосту з фрагментами свідчень очевидців. Відеофрагменти відібрано з Архіву візуальної історії Фонду Шоа. Вони розповідають історію, яка поєднує минулі події з теперішнім виглядом місцевості, таким чином абстрактна політична історія перетворюється на спільноту індивідуальних людських доль.

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024