Відзначили поліцейських, які в Здолбунові затримали підозрюваного у вбивстві іноземця

19 Жовтня 2021, 15:11
Відзначили поліцейських, які в Здолбунові затримали підозрюваного у вбивстві іноземця 649
Відзначили поліцейських, які в Здолбунові затримали підозрюваного у вбивстві іноземця

Під час відеоселекторної наради 19 жовтня очільник поліції області Олексій Камишанський відзначив професійні дії співробітників Головного управління Національної поліції в Рівненській області та відділення поліції №6 (м. Здолбунів) Рівненського РУП у затриманні підозрюваного в ножовому пораненні львів’янина.

Нагадаємо, вночі 15 жовтня поліцейські Рівненщини у поїзді сполученням «Львів-Київ» виявили іноземця, який у Львові наніс ножове поранення знайомому та втік. Після отримання орієнтування про розшук нападника та підтвердження інформації про його пересування було прийнято рішення про невідкладну позапланову зупинку потяга на кілька хвилин у Здолбунові, повідомляють у пресслужбі поліції Рівненщини.

Тоді слідчо-оперативна група відділення поліції № 6 (м. Здолбунів) разом із працівниками поліції охорони розпочали пошуки зловмисника, якого виявили в одному із вагонів пасажирського поїзда. А вже близько другої години ночі 36-річного іноземця у кайданках на вокзалі міста Новоград-Волинський Житомирської області вже передали львівським оперативникам. 

Відтак, за сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, високий професіоналізм, оперативність і наполегливість, проявлені під час затримання особи, підозрюваної у скоєнні особливо тяжкого злочину, Олегу Підвисоцькому, Роману Сабанюку, Андрію Лукащуку та Богдану Ковальчуку оголошено подяки. 

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024