В Олександрії зникли неповнолітні, їх розшукали правоохоронці

22 Жовтня 2021, 10:15
В Олександрії зникли неповнолітні, їх розшукали правоохоронці 613
В Олександрії зникли неповнолітні, їх розшукали правоохоронці

Усі троє проживають в Олександрії. Поліцейським знадобилося понад десять годин, аби встановити їх місцеперебування та повернути у сім’ю.

Близько 23:40 вчора, 20 жовтня, до поліції надійшло повідомлення від батька-вихователя будинку сімейного типу про зникнення 13-річної вихованки.Зі слів чоловіка, близько 16 години дівчина пішла у магазин та не повернулася., повідомляють у пресслужбі поліції Рівненщини.

Поліцейські на місці події з’ясували, що разом із нею могли бути іще двоє неповнолітніх — 16-річна дівчина та 13-річний хлопець.Під час пошуків було отримано інформацію, що діти в пошуках розваг можуть проводити час в обласному центрі. Всю ніч поліцейські «прочісували» територію Рівного та перевіряли місця, де вони можуть бути, а потім — знову в Олександрії. 

Пошуки увінчалися успіхом сьогодні, 21 жовтня. Близько 11:30 на вулиці поліцейські розшукали двох дівчат, а орієнтовно за дві години — і хлопця. 

Жодних протиправних дій відносно них не вчинено, із дітьми ювенальні поліцейські провели профілактичні бесіди та повернули їх додому. 

Читайте також:  На Острожчині вандали вщент розтрощили зупинку

 

 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024