У Костополі придбають житло для переселенців

26 Жовтня 2021, 11:11
У Костополі придбають житло для переселенців 838
У Костополі придбають житло для переселенців

Костопільська міська рада продовжила термін прийому документів від продавців житла на конкурс. Ці приміщення придбають для внутрішньопереміщених осіб.

Придбати планують однокімнатну квартиру на вторинному ринку нерухомості, загальна площа якої не перевищує 35,2 квадратних метри. За один «квадрат» готові викласти максимум 12996 гривень, повідомляють у Костопільській міській раді.

Квартиру придбають у комунальну власність. Житло повинен відповідати санітарним та технічним вимогам.

Заяви від продавців житла прийматимуть до 9 листопада. Пропозиції слід надсилати до відділу соціального захисту населення Костопільської міської ради за адресою: м.Костопіль, вулиця Незалежності,7, каб.№28, телефон (068) 095 54 54, електронна адреса: [email protected]

Витрати, пов’язані з купівлею-продажем житла, здійснюються коштом продавця.
 

Для участі у конкурсі подаються:

1. Заява про участь у конкурсі із зазначенням: прізвища, імені, по батькові фізичної особи, її місце проживання, номера телефону.
2.Інші документи:
2.1. Пропозиція щодо житлового приміщення (перелік із визначенням характеристик житлового приміщення, ціни, адреси).
2.2. Копія паспорта фізичної особи та реєстраційного номера облікової карти платника податків (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків і мають відмітку в паспорті).
2.3. Інформація з Державного реєстру речових прав на нерухому майно із відомостями про зареєстровані речові права на нерухоме майно та їх обтяження (документи, які підтверджують відсутність заборон, арештів, іпотек відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяження).
2.4. Нотаріально завірені копії правовстановлюючих документів (документи, які підтверджують право власності, технічний паспорт);
2.5. Оригінал або нотаріально завірена копія довідки з обслуговуючого банку (банків) (реквізити яких зазначені у відомостях про учасника конкурсу) про стан відкритих розрахункових рахунків та про відсутність (наявність) простроченої заборгованості за кредитами.
2.6. Документ, що посвідчує відсутність на час подання конкурсних пропозицій осіб, які зареєстровані в житловому приміщенні, що подається на конкурс.
2.7. Довідки про відсутність заборгованості за житлово-комунальні послуги.
2.8. Оцінка вартості житла відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну діяльність в Україні» та висновок рецензента.
2.9. Заява про згоду чоловіка (дружини) на продаж житла (у разі потреби).
2.10. Фотокартки квартири.
 

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024