У міському транспорті Рівного не перевірятимуть сертифікати вакцинації

01 Листопада 2021, 12:41
У міському транспорті Рівного не перевірятимуть сертифікати вакцинації 796
У міському транспорті Рівного не перевірятимуть сертифікати вакцинації
У Рівному не будуть вводити обмеження в міському громадському транспорті лише вакцинованих пасажирів, або людей із негативним тестом.
 
Таке рішення прийняти на засіданні комісії з питань ТЕБ та НС, повідомив на своїй сторінці у фейсбуці міський голова Олександр Третяк.
 
На думку посадовця, обмеження функціонування міського транспорту сильно вплине і на економіку, і на мобільність людей. Основною рекомендацією є жорсткіший контроль за дотриманням вимог під час перевезення та обмеження кількості людей.
 
«Разом з тим наголошую, маємо стрімке поширення коронавірусної інфекції. Судячи з тих цифр, які ми зараз маємо за 2 тижні ситуація місті буде ще складніша. На жаль ми не можемо чітко спрогнозувати коли буде пік цієї хвилі. Готуємо медичну і транспортну систему міста до підвищеної готовності, а в окремих закладах збільшуємо додаткові ліжко-місця для надання допомоги пацієнтам із коронавірусом. Нам усім потрібно розуміти, що недотримання карантинних обмежень зараз – це ймовірний шлях до лікарні, тому рекомендую усім хто не хворів вакцинуватись, або залишатись вдома і перечекати цей пік. Розумію, що це тяжко, але не так важко, як медикам у лікарнях! Це може врятувати вам життя!», – йдеться у дописі Третяка.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024