На Рівненщині презентують проєкт про дворянську родину Малинських

04 Листопада 2021, 15:59
Садиба Малинських у с.Зірне АНОНС 691
Садиба Малинських у с.Зірне

На Березнівщині презентують проєкт «(Не) Відомі Малинські». 

У п'ятницю, 5 листопада, о 14:00 у Березнівському краєзнавчому музеї відбудеться відкриття оновленої експозиції. Про це Район.Культура повідомили організатори. 

Виставка розповідає захопливу і маловідому історію однієї з найвідоміших родин міста – Малинських із Зірного Березнівського району. Вперше широкому загалу представлять унікальні документи, оригінальні експонати та особисті речі дворянської родини. Родзинкою реекспозиції стане тактильна копія зруйнованого палацу Малинських та елементи доповненої реальності.

У рамках відкриття запланована презентація оновленої експозиційної зали «(Не) Відомі Малинські» та привабливої тематичної фотозони для відвідувачів музею. Для присутніх проведуть тематичну екскурсію.

У зв’язку з карантинними обмеженнями для участі у презентації потрібно мати сертифікат про вакцинацію або негативний ПЛР тест, зроблений не пізніше як за 72 години.

Читайте також: Волинська експедиція-2022: отримайте абонемент на всі подорожі нового сезону

 

Проєкт «Реновація експозиційно-подієвого простору Березнівського краєзнавчого музею» реалізували у партнерстві з ГО «Березнівська «БРАМА» в рамках грантової програми «Культура. Туризм. Регіони» за підтримки Українського культурного фонду та Державного агентства розвитку туризму.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024