У Рівному чоловік крав гроші з автоматів для продажу води

05 Листопада 2021, 15:45
У Рівному чоловік крав гроші з автоматів для продажу води 608
У Рівному чоловік крав гроші з автоматів для продажу води

На рахунку зловмисника 16 крадіжок у різних районах міста на загальну суму завданих збитків у понад 15 тисяч гривень. 

Слідчі Рівненського районного управління поліції зібрали достатньо доказів для повідомлення йому про підозру в скоєних злочинах, повідомляють у пресслужбі поліції Рівненщини. 

Із кінця червня до поліції почали надходити повідомлення, що невідома особа пошкодила автомат для продажу питної води та викрала із нього гроші. 

У результаті проведених розшукових заходів і слідчих дій працівники карного розшуку вийшли на слід зловмисника та встановили його особу. Ним виявився 25-річний житель Рівного. Зловмисник, шляхом пошкодження ломом корпусів 16 автоматів питної води, викрав у загальному понад 15 тисяч гривень. Найбільша сума, яку вдалося «виручити» за раз — дві тисячі грн.

Відомо, що чоловік уже неодноразово потрапляв у поле зору поліцейських за вчинений грабіж, дрібне хуліганство та незаконне зберігання наркотичних засобів.

За фактом таємного викрадення чужого майна, поєднаного із проникненням у сховище, триває досудове розслідування за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. 25-річному рівнянину за погодженням із Рівненською окружною прокуратурою повідомлено про підозру. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Санкція інкримінованої йому статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

 

Читайте також:  У Рівному ледве не згоріла квартира

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024