В аварії у Польщі загинула жінка з Березнівщини

10 Листопада 2021, 17:08
В аварії у Польщі загинула жінка з Березнівщини 2637
В аварії у Польщі загинула жінка з Березнівщини

9 листопада в Польщі в місті Ханча в автотранспортну пригоду потрапив автомобіль із українськими реєстраційними номерами.

Внаслідок ДТП двоє людей загинули та ще двоє постраждали. Що це громадяни України підтвердили в Міністерстві закордонних справ. Разом з тим, двом постраждалим зараз надається медична допомога, пише Рівне Медіа.

Відомо, що мікроавтобус Mercedes, за кермом якого перебував 25-річний водій, злетів із дороги в кювет та врізався в дерево. Внаслідок цього пасажирів затиснуло в салоні. Рятувальники з допомогою гідравлічного інструменту розрізали кузов, щоб їх звідти витягнути.

Медики «швидкої» на місці події констатували смерть двох людей – 25-річної жінки та 24-річного чоловіка. Це – українці.

Як стало відомо виданню «Рівне Медіа», за кермом мікроавтобуса був 25-річний мешканець Березного, брат відомого у тому краї перевізника. Загибла жінка – із села Колодязне, що на Березнівщині. Крім того, водія та 35-річного пасажира мікроавтобуса госпіталізували у тяжкому стані.

«Українські консули взаємодіють із польською поліцією задля з‘ясування обставин ДТП, контролюють процес лікування постраждалих та підтримують зв‘язок із їхніми родичами, готують репатріацію тіл загиблих», - повідомили в МЗС України.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024