У Гощі запрацювало пересувне відділення пошти

18 Листопада 2021, 11:19
У Гощі запрацювало пересувне відділення пошти 1053
У Гощі запрацювало пересувне відділення пошти
На території Гощанської громади розпочали впроваджувати пілотний проєкт щодо роботи пересувного відділення поштового зв’язку. 
 
І поки триватиме перехідний етап, мешканці й надалі зможуть отримувати необхідні послуги, повідомляють на сторінці громади у фейсбуці.
 
Гощанське відділення поштового зв’язку 16 листопада розпочало роботу. Перші два автомобілі вирушили за маршрутами № 90 (с. Федорівка) та №91 (м. Корець).
 
Наразі усі пересувні поштові відділення працюватимуть у адаптивному режимі. Усе для того, аби бригади поштарів вивчали вулиці, маршрути, побажання людей. Своєю чергою керівники відділень мають познайомитись із сільськими активістами, місцевими депутатами, старостами. А вже через два тижні, а саме 1 грудня працюватимуть у штатному режимі відповідно до графіку.
Пересувні відділення дозволять мешканцям сіл відправляти товари поштою у будь-який куточок країни та за кордон. 
 
Передбачається, що значно покращаться умови праці: якщо раніше листоношам потрібно було пішки або на велосипеді долати великі маршрути з кореспонденцією, товарами і грошима, то тепер вони будуть працювати у комфортному автомобілі з водієм-супровідником, що набагато безпечніше.
 
Періодичність приїзду поштової бригади залежатиме від кількості мешканців у селах: до 100 мешканців – раз на тиждень, до 500  двічі, до 1200 – тричі.
 

 

 
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024