У парку в центрі Рівного потрощили ліхтар і загорожу

22 Листопада 2021, 13:23
У парку в центрі Рівного потрощили ліхтар і загорожу 616
У парку в центрі Рівного потрощили ліхтар і загорожу

У парку Шевченка в центрі Рівного у ніч на 22 листопада потрощили загорожу і розбили дві колони з ліхтарями. 

Про це Суспільному повідомив директор міського об'єднання парків культури і відпочинку Олексій Хмилецький. У пресслужбі Рівнеради додали, що шукають свідків події.

Вночі 22 листопада у парку Шевченка вчинили акт вандалізму. Біля корпусу Національного університету водного господарства та природокористування невідомі потрощили бетонну загорожу, розбили дві колони з ліхтарями.

Директор міського об'єднання парків культури і відпочинку Олексій Хмилецький повідомив, що цей факт вандалізму виявили працівники парку під час обходу території.

«Такі обходи ми робимо щоранку, бо в нас щоночі ламають по дві-три лавки, каруселі, які вже на консервації знаходяться, на покрівлі вилазять, зривають шифер і так далі. Останній акт вандалізму був біля підземель, де невідомий розбив скло, знищив намет, який поставили для виступів артистів на фестивалі «Рівне. Літо. Музика». А сьогодні зранку виявили цей випадок», – розповів Олексій Хмилецький.

Суму завданих збитків, з його слів, ще мають порахувати.

«Дві колони з ліхтарями знищили, третю колону довбали чимось, але не подужали. І це поруч з переходом біля водного університету, людне місце. На центральному корпусі університету камера стоїть, на пішохідному переході не знаю, чи є. Буде розбиратися поліція, ми написали лист в поліцію, що завдані збитки і комунальному підприємству, і бюджету міста. Цей лист вже зареєстрували», – зазначив Олексій Хмилецький.

У пресслужбі Рівнеради зазначили, що шукають, хто це зробив і просять відгукнутися можливих свідків цього інциденту. Звертатися слід на гарячу лінію Рівнеради – 1553.

Читайте також:  До нещастя на виробництві у Моквині призвело аварійне відключення енергії

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024