Учасниками проєкту «Поліцейський офіцер громади» стануть Острог та Корець

23 Листопада 2021, 13:23
Учасниками проєкту «Поліцейський офіцер громади» стануть Острог та Корець 740
Учасниками проєкту «Поліцейський офіцер громади» стануть Острог та Корець

Загалом в області до безпекової ініціативи Нацполіції уже долучилися 32 територіальні громади, у яких служить 51 поліцейських офіцер. 

23 листопада меморандум про співпрацю та партнерство із поліцією начальник ГУНП в Рівненській області Олексій Камишанський підписав із головами іще двох громад, повідомляють у пресслужбі поліції Рівненщини.

«Відверто кажучи, радий, що все більше громад долучаються до проєкту, — зауважив під час робочої зустрічі Олексій Камишанський. — Підписання меморандуму – це перший етап, за яким стоїть кропітка робота у виконанні сторонами зобов’язань. Це і конкурсний відбір кандидатів, і їх навчання, і підготовка приміщень, і забезпечення автотранспортом.  Але пройти цей шлях необхідно, бо зараз люди хочуть відчувати себе у безпеці. А це наша спільна відповідальність». 
Відповідно до реформи децентралізації сьогодні до Острозької міської ТГ входить 56 населених пунктів, де загальна кількість населення становить 42 678 осіб. У Корецькій міській ТГ — 34 населених пункти із населенням 24 327 особи».

Під час робочої зустрічі очільник поліції області поділився із керівниками Острозької та Корецької громад Юрієм Ягодкою та Людмилою Дмитрук досвідом практичної реалізації проєкту на території інших громад Рівненщини, а також його перевагами. Також присутні обговорили актуальні питання взаємодії громад із поліцією для забезпечення безпеки на територіях. 

У підсумку Олексій Камишанський висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю задля якіснішого надання поліцейських послуг та підвищення рівня довіри населення до поліції.

А за активну співпрацю, надання дієвої допомоги у забезпеченні публічної безпеки та порядку, профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю очільникам громад головний поліцейський Рівненщини вручив подяки та презентував сувенірну продукцію.

Читайте також:  Рівне: у замкненій квартирі знайшли мертвого чоловіка

 

 



Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024