Спіймали двох дубенчан, які пограбували будинок у селі Синів

27 Листопада 2021, 15:42
Спіймали двох дубенчан, які пограбували будинок у селі Синів 753
Спіймали двох дубенчан, які пограбували будинок у селі Синів

Працівники карного розшуку спільно зі слідчими оперативно затримали зловмисників, які викрали 11 тисяч гривень з будинку на Гощанщині.

У результаті проведених першочергових слідчих дій працівникам кримінальної поліції ВП № 5 (смт Гоща) та Дубенського РВП за оперативного супроводу працівників управління карного розшуку вдалося встановити осіб, причетних до злочину. 23-річного чоловіка та 40-річну жінку, жителів Дубна, помістили до ізолятора тимчасового тримання. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції.

У п'ятницю 26 листопада, до поліції повідомили, що в селі Синів колишнього Гощанського району за місцем проживання 50-річний чоловік не виявив грошових коштів у сумі 11 тисяч гривень.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що зранку чоловік поїхав на роботу. Зачинив будинок, а ключ заховав під стріхою. Утім, коли повернувся, у шафі заощаджень уже не було. 

Завдяки камерам відеоспостереження, правоохоронці з’ясували, що близько 13:30 двоє невідомих осіб зайшли на подвір’я приватного господарства. Аби собака не лаяла — нагодували. Потому знайшли схований ключ від будинку і викрали грошові кошти. 

Завдяки оперативним злагодженим діям поліцейські  встановили й автомобіль, яким приїхали зловмисники. Вже опівночі спільно із працівниками Дубенського РВП виявили у Дубні припаркованим розшукуване «AUDI». Під час проведення невідкладного обшуку транспортного засобу виявили грошові кошти, отриманні злочинним шляхом.

У скоєному вони зізналися, пояснили, що частину грошей вони вже встигли потратити на власні потреби. 

Обох зловмисників слідчі ВП № 5 (смт Гоща) затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. 

За фактом крадіжки, поєднаної з проникненням  до  помешкання, вирішується питання про повідомлення їм про підозру за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу. 

Відомо, що затримані вже неодноразово потрапляли в поле зору поліцейських за вчинені злочини проти власності. 

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024