Чоловічий гольф – що це?

29 Листопада 2021, 15:16
Чоловічий гольф – що це? Реклама 836
Чоловічий гольф – що це?

У багатьох слово гольфи асоціюється з довгими жіночими шкарпетками. Однак у чоловічому гардеробі це слово має дещо інший характер. Нам звичніше слово «водолазка». Саме про них сьогодні і йтиметься. А якщо ви вже знайомі з цим типом чоловічого одягу, то пропонуємо відвідати магазин Bolf, асортимент якого поповнюється із завидною регулярністю.

Чоловічий гольф – це водолазка

Водолазка – найпоширеніша назва чоловічого гольфу. Крім цієї назви ви можете зустріти: бітлівка, банлон або бадлон. Як ви вже могли здогадатися, свою назву водолазка отримала завдяки тому, що спочатку була (зараз теж) частиною костюма екіпіровки дайверів і водолазів.

Із чим носити чоловічий гольф?

Особливістю чоловічого гольфу є те, що він може бути використаний як самостійний елемент образу, так і як доповнення. Наприклад, його можна носити замість сорочки чи джемпера. Він чудово поєднується з класичними брюками, джинсами та чиносами. Тому розумніше використовувати їх у ділових і повсякденних образах.

Що стосується гольфу як доповнення, то він дуже гарно виглядає у поєднанні з піджаком.

Головна функція, яку виконують гольфи – утеплення образу шляхом заміни сорочки.

Як вибрати чоловічий гольф

Багато хто помиляється, думаючи, що та сама водолазка може бути задіяна в літньому і зимовому образах. Насамперед відмінність полягає у матеріалах, що використовуються у виробництві чоловічого гольфу. Якщо для спекотного часу року підійдуть бавовняні вироби, то взимку вони вас ніяк не зігріють. Для більш прохолодного часу року літню модель варто замінити на вовняну.

Вибір гольфу залежить також і від статури. Наприклад, хлопцям та чоловікам із зайвою вагою варто розглянути моделі із щільного матеріалу. А людям із короткою шиєю слід задуматися над тим, щоб відвести погляд від коміра.

Чоловіча водолазка вважається універсальним предметом гардеробу, але використовувати його скрізь буде неправильно. Наприклад, ви можете піти в ній в офіс із застереженням, що дана модель має нейтральний діловий колір: чорний, сірий, молочний, коричневий. Але для офіційних заходів краще все ж таки розглянути строгу сорочку, під яку можна надіти термобілизну.

Де придбати чоловічий гольф

Вибір чоловічих гольфів у магазині Bolf.ua не залишить вас байдужим. Кожен другий відвідувач розділу «чоловічі гольфи» купує цей товар протягом двох діб. Це говорить про те, що там є з чого вибрати. Крім вибору велике значення має конкурентна ціна, яку пропонує цей магазин.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024