У Корнині на пішохідному переході збили 21-річну дівчину

01 Грудня 2021, 12:48
У Корнині на пішохідному переході збили 21-річну дівчину 826
У Корнині на пішохідному переході збили 21-річну дівчину

Повідомлення про автопригоду на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу села Корнин надійшло на спецлінію 102 30 листопада о 17:12 від очевидця. 

Поліцейські на місці події встановили, що 35-річний житель села Рисв’янка, водій автомобіля «Opel Combo», допустив наїзд на 21-річну місцеву жительку, яка перетинала проїзну частину по нерегульованому пішохідному переході, повідомляють у пресслужбі відомства.

Унаслідок ДТП дівчину із тяжкою черепно-мозковою травмою та полі травмою госпіталізували до Рівненської міської лікарні. Втім врятувати її життя не вдалося — 1 грудня від отриманих травм вона померла.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого відомості внесені до Єдиного реєстру досудового розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу. Слідчі встановлюють усі обставини автопригоди.

Кермувальник легковика за зовнішніми ознаками був тверезий. У рамках кримінального провадження у нього відібрано зразки крові.

Транспортний засіб вилучений та поміщений на спецмайданчик.

Крім того, через значну кількість ДТП, у яких травмувалися пішоходи, поліцейські підготували звернення до служби автомобільних доріг щодо вдосконалення організації дорожнього руху на даній ділянці дороги.

Читайте також:  У Здолбунові затримали зловмисника, який вдарив по голові знайомого та забрав гроші

 

 

 

 

 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024