Біля Корнинського перехрестя планують вдосконалити дорожній рух

02 Грудня 2021, 11:48
Біля Корнинського перехрестя планують вдосконалити дорожній рух 599
Біля Корнинського перехрестя планують вдосконалити дорожній рух

Днями на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу села Корнин Рівненського району сталася смертельна ДТП. Це вже третя аварія на цьому відрізку дороги, де загинула людина. А загалом тут сталося 14 автопригод.

На місце аварії виїхали перший заступник голови ОДА Сергій Подолін, керівник Служби автомобільних доріг у Рівненській області Олексій Востріков, представники Нацполіції та патрульні. До обговорення долучились керівник громади Роман Горбатюк-Василейко та мешканці села, повідомляють у Рівненській ОДА.

На відрізку дороги знаходиться нерегульований освітлений пішохідний перехід та встановлена камера автофіксації. Для вдосконалення механізму безпечного руху на даному перехресті – створено робочу групу з усіма причетними представниками.

«За результатами зустрічі запропоновано нову схему дорожнього руху, що полягатиме в обмеженні швидкості з 70 до 50 км на годину, зміні режиму роботи камери автовідеофіксації. У найбільш потенційно небезпечні години руху на перехресті тимчасово чергуватиме екіпаж патрульних. Також керівництво громади встановить додаткове освітлення в районі пішохідного переходу», - розповів Сергій Подолін.

Також буде розглянута версія планування світлофору для регулювання руху на перехресті загалом.

Читайте також:  Відремонтували дорогу до Базальтових стовпів

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024