В Острозі на полюванні підстрелили чоловіка

06 Грудня 2021, 12:33
Фото ілюстративне 624
Фото ілюстративне

В Острозі трапився нещасний випадок на полюванні.

Про це пише Суспільне

 Як повідомили у Нацполіції, мисливець потрапив до лікарні із пораненням ока. Наразі слідчі встановлюють, як це сталось та чий був постріл. У цьому сезоні це другий випадок, коли на полюванні влучають у людей.

Інцидент трапився увечері в неділю, 5 грудня, в Острозі

«На полюванні було кілька осіб, усі вони встановлені. Наразі поліцейські ще встановлюють, як так сталось, що частинка дробу потрапила в око чоловікові», – розповіла Суспільному речниця поліції Марія Юстицька.

 

Травмованого 38-річного чоловіка доправили в обласну клінічну лікарню. Медичний директор закладу Юрій Ординський розповів, що пацієнта до них доправили із проникаючим пораненням ока.

 

«Ми позашивали очні оболонки, зараз стан його стабільний. Але куля застрягла в самій порожнині ока, де очний канал і для того, щоб її забрати, є ризик того, що доведеться видаляти око. Зараз дообстежуємо його, щоб мати чітку картинку, будемо зв’язуватися з провідними центрами і будемо приймати рішення», – прокоментував Юрій Ординський.

У поліції Суспільному зазначили, що за фактом поранення чоловіка відкрили кримінальне провадження за статтею «необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження». Санкція статті передбачає громадські або виправні роботи, або ж обмеження волі на термін до двох років.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024