У Здолбунові псевдогазовик поцупив у пенсіонера 34 тисячі гривень

11 Грудня 2021, 17:38
У Здолбунові псевдогазовик поцупив у пенсіонера 34 тисячі гривень 593
У Здолбунові псевдогазовик поцупив у пенсіонера 34 тисячі гривень

На Рівненщині почастішали випадки крадіжок із помешкань громадян похилого віку, для яких приходять нібито працівники газової служби для перевірки лічильників.

Близько 11 години 10 грудня, як тільки 86-річний здолбунівчанин повернувся із магазину додому, на порозі його квартири з'явився невідомий із текою в руках. Чоловік представився працівником газової служби, сказав, що прийшов перевірити і зняти показники газового лічильника, повідомялють у пресслужбі поліції Рівненщини.  

Оглянув і повідомив, що для покращення його робити і аби надалі не виникало питань щодо повірки, необхідно встановити датчик. Тим паче для ветеранів нині діє знижка у 80% і коштує він 700 грн. Пенсіонер погодився на це і дістав зі схованки у кімнаті гроші. Псевдогазовик у цей момент вирішив ще й «перевірити» кількість радіаторів опалення у кімнатах. Відволікши господаря, заволодів грошовими коштами у сумі 34 тисячі гривень. 

Для встановлення особи зловмисника поліцейські відділення №6 (м.Здолбунів) проводять невідкладні слідчі дії за фактом крадіжки, поєднаної із проникненням у житло, у рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 3 статті 185 КК України.

Правоохоронці звертаються до громадян: попередьте своїх рідних та близьких літніх осіб, аби вони були вкрай обачні, а головне — не впускали у помешкання невідомих, які під виглядом працівників різних служб намагаються втертися в довіру, а надалі — заволодіти чужим майном.

Читайте також:  Псевдогазовик викрав у літньої костопільчанки понад 12 тисяч гривень

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024