Які зимові казки обрати малечі в подарунок

26 Грудня 2021, 13:19
Які зимові казки обрати малечі в подарунок Реклама 1028
Які зимові казки обрати малечі в подарунок

Тепло та затишно у власній оселі, коли майорить яскравими вогниками ялинка, а дітлахи із захопленням гортають нові книжки. Інтернет-книгарня «Є» підготувала чудову колекцію справжніх подарунків рідним та друзям. Цікаві різдвяні історії для найменших – лише одна з нових книжок, що створюють неймовірну атмосферу казкового свята у вашій родині. Що будемо читати цією зимою?

Різдвяні історії для найменших

Чудова збірка казок від французьких авторів у вишуканому українську перекладі. Зима така різна й завжди несподівана, як і казки в цій цікавій книжці.

Надзвичайний різдвяний гармидер якось треба розплутувати:

  • десь поділися всі подарунки Санти;

  • дошка для серфінгу чомусь опинилась у подарунках вельми поважної пані;

  • десь глибоко під водою потайки від усіх симпатичне чудовисько читає різдвяні казки;

  • санчата летять разом із веселими ведмедиками. 

Не менше ніж історії захопить дітей і оформлення книги. 

Магія Різдва

Чому друзі зайчика Ралфі нічого не знають про різдвяні свята? Тому що в цю пору вони завжди тихесенько сплять в очікуванні весни й тепла. Але маленький Ралфі сумує без друзів. Чи можливе справжнє диво у казкову ніч? Так, якщо в тебе є добре серце та справжня добра мрія. 

Disney. Історії на ніч

Це справжнє свято – подарункова збірка казкових історій які можна й читати, й переглядати у мультфільмах. Всі історії поєднує таємна Ніч, що дарує сон та неймовірні фантазії. У нову збірку увійшли:

  • нові історії Мауглі;

  • пригоди нічних рибок-друзів Немо;

  • весела розповідь про те, як Міккі зібрався у велику мандрівку;

  • таємничі сутінкові пригоди Сімби;

  • чарівний зорепад у країні Бембі;

  • розповідь про те, як Вінні ночував просто неба.

Вже давно знайомі нам герої з’являться в нових сюжетах!

Зимові казки

Цієї книжка вистачить на всю довгу зиму – у ній зібрано аж 18 казок з усіх усюд. Подарункове видання з ілюстраціями можна читати разом, розглядати візерунки та персонажів, відкривати нові таємниці знайомих казок та занурюватись у фантазійний світ зовсім нових. На сторінках розповідають свої історії Рукавичка і Чорне Кошеня, Лускунчик і Дванадцять місяців, Снігова королева та Снігуронька. 

Казки під ялинку

Та сама перша книжечка, яка запам’ятовується на все життя. Вона для самих маленьких, тому на сторінках багато яскравих картинок, що відтворюють історії, допомагають малечі уявити різних персонажів, відрізняти людей та тварин, формувати сприйняття світу. 

Книгарня «Є» – це вишукана колекція найкращих україномовних видань для малюків та підлітків у сучасному поліграфічному оформленні. 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024