На Корольова у Рівному замість тротуару болото

05 Січня 2022, 16:16
Замість тротуару - болото 584
Замість тротуару - болото

На вулиці Корольова роботи з облаштування розпочали ще влітку, а ось завершити вкладання бруківки не виходить. 

Що заважає підрядникам виконувати роботу та скільки ще часу від цього страждатимуть жителі мікрорайону, дізнавалися журналісти ITV.

Тротуар та велосипедна доріжка по вулиці Корольова, які різко обриваються і переростають у бездоріжжя. Єдиний шлях, як оминути бездоріжжя – це проїжджа частина, де з посиленим трафіком рухається транспорт.

Ще одна проблема для пішоходів – це глибока траншея між зупинкою та, власне, дорогою. Не кожен може її переступити. Містяни хоч вже й звикли до ремонту, якому немає кінця-краю. Проте хочуть, аби підрядники якомога швидше завершили укладати тротуар на цій ділянці. 

«Як тільки не буде дощу, снігу, то зразу приступлять до робіт», – розповів начальник управління ЖКГ Володимир Пилипчук. – Проект не відповідає нормам ДБН, який був зроблений раніше, тому що він був зроблений декілька років назад. Зараз він корегується, в цьому році вийде новий проект. Ми подаємо його в списках, які треба профінансувати у 2022 році. Якщо депутати підтримають, він буде дороблюватись».

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024