Звільнили головного податківця Рівненщини

13 Січня 2022, 18:03
Віталій Чуй 758
Віталій Чуй

Державна податкова служба повідомила виявлений факт отримання неправомірної вигоди одним зі співробітників ГУ ДПС у Рівненській області.

Вказаний факт зафіксували працівники Національної поліції України, повідомляють податківці. 

Зважаючи на це, в. о. Голови ДПС Тетяна Кірієнко прийняла рішення звільнити очільника ГУ ДПС у Рівненській області Віталія Чуя.

«При вступі на посаду я чітко визначила свою принципову позицію відносно неминучих змін, які відбуватимуться у діяльності Служби. Кожен керівник в Службі має нести персональну відповідальність за свої дії та вчинки своїх підлеглих. Мої рішення й надалі будуть відповідати вимогам нульової толерантності до корупції в ДПС. Переконана, що кожен фахівець Служби підтримує та поділяє дану позицію. Платники податків мають бути впевненими, що вони захищені від будь-яких порушень їх прав представниками Служби», – зазначила Тетяна Кірієнко.

В. о. Голови ДПС наголосила на тому, що платники податків та громадськість мають змогу особистого звернення до неї з приводу  інформування про неправомірні дії чи бездіяльність посадових осіб ДПС, а також через вебпортал ДПС: https://tax.gov.ua/others/puls-.

Читайте також:  Уряд запровадив регулювання цін на продукти першої необхідності

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024