В Острозькій академії підписали меморандум про співпрацю з міжнародним малайзійським університетом

14 Січня 2022, 15:55
В Острозькій академії підписали меморандум про співпрацю з міжнародним малайзійським університетом 523
В Острозькій академії підписали меморандум про співпрацю з міжнародним малайзійським університетом

В Національному університеті «Острозька академія» підписали меморандум про співпрацю й взаєморозуміння з міжнародним університетом INTI (Малайзія).

Про це повідомляють на сайті університету

Підписання договору відбулося у четвер, 13 січня.

«Острозька академія посідає чільне місце серед закладів вищої освіти України, у міжнародних рейтингах, особливо щодо якості надання освітніх послуг, інноваційних технологій, запитів на ринку праці. Ми маємо підписані угоди з провідними американськими та європейськими університетами, а нещодавно підписали й угоду з одним із японських університетів. Сьогоднішній меморандум започаткує хорошу традицію. Ми сподіваємося, що обмінні програми стануть успішними, а в майбутньому цей меморандум переросте в підписання повноцінної угоди», - розповів Ігор Пасічник, ректор університету. 

Договір передбачає зміцнення дружніх партнерських зв’язків Острозької академії й Міжнародного університету INTI (Малайзія), а також сприятиме академічним обмінам студентів і викладачів обох закладів.

В основі меморандуму – візити, пробні заняття, літні й зимові школи; програми міжнародного обміну, розвитку й співробітництва з іноземними партнерами в контексті першого (бакалаврського), другого (магістерського) й третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти.

Викладачі університетів зможуть спільно проводити онлайн й офлайн тренінги, семінари, наукові зустрічі, організовувати науково-дослідницькі проекти. Договором про співпрацю також передбачено академічні візити й комунікації згідно з малайзійською програмою, фінансування науки й програми наукових стажувань, а також подальші програми здобуття освіти на першому (бакалаврському), другому (магістерському) та третьому (освітньо-науковому) рівні вищої освіти.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024