«Кардинал Рівнестандарт» переконливо перемагає «Любарт» у Луцьку

17 Січня 2022, 10:07
«Кардинал Рівнестандарт» переконливо перемагає у Луцьку «Любарт» 452
«Кардинал Рівнестандарт» переконливо перемагає у Луцьку «Любарт»

У Луцьку відбулася історична подія – вперше місцевий клуб взяв участь в 1/8 фіналу Кубку України з футзалу.

Суперником «Любарта» став екстраліговий «Кардинал-Рівнестандарт». Вщент заповнені трибуни, співи вболівальників, барабани, чирлидери та конкурси створили справжню атмосферу спортивного свята, головною «стравою» якого стала чудова гра. Про це інформують на сторінці ФК «Любарт» у фейсбуці.

Так, господарі підійшли до зустрічі у статусі тотального андердога, проте Роман Дацюк у прекрасній манері вивів «Любарт» вперед у самому дебюті матчу.
Шокувавши суперника, князі закрилися і довгий час відводили небезпеку від воріт. Аж поки Роман Горпинич не забив головою після подачі з кутового – 1:1! Дуже швидко «леви» вирвалися вперед. Відзначився Богдан Новак – 1:2.
Не встигли рівненські ультрас відсвяткувати, як Дацюк знову вступив у боротьбу, відібрав м‘яча, протягнув та віддав пас Сизику, який завершив ідеально – 2:2.
За такого рахунку команди й пішли на перерву.
Лучани другий тайм розпочали зі швидкого пропущеного. Кулястий залетів у сітку після розіграшу стандартного положення та влучного удару Романа Горпинича, який оформив дубль. 2:3.
Не зважаючи на такий «холодний душ», Любарт» не знітився та не втратив віру у свої сили. Хлопці почали більш впевнено йти вперед і мали декілька реальних нагод, аби знову відігратися. Нажаль, не пощастило. Натомість Михайло Волянюк, отримавши шанс, скористався ним сповна, засвітивши на табло 2:4.

«Любарт» не перестав проявляти характер і після цього, проте клас є клас: Михайло Волянюк оформив дубль. 2:5 – «Кардинал-Рівнестандарт» переміг «Любарт» у першому матчі 1/8 фіналу Кубку України.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024