Три команди Острозької громади отримали відзнаки мініфутбольного турніру Гайдучика

21 Січня 2022, 12:37
Три команди Острозької громади отримали відзнаки мініфутбольного турніру Гайдучика ФОТО 480
Три команди Острозької громади отримали відзнаки мініфутбольного турніру Гайдучика

Чотири команди Острозької громади брали участь у XXVI Відкритому зимовому чемпіонаті Здолбунівщини з мініфутболу пам'яті Гайдучика Я.Д. сезону 2021/22 року, що цими днями добігає свого завершення.

Троє представників Острожчини вже завершили свої виступи на турнірі та отримали нагороди.

Футбольний клуб «Розваж» із однойменного села став переможцем Ліги В, обігравши в фіналі команду «Арсенал-Глинськ» – 8:5.

Отож, розважців нагородили як переможців Ліги В. Також команда отримала нагороду «За футбольне братерство». Наставник ФК «Розваж» Валентин Стрілець відзначений індивідуальним призом «Згуртованість команди». А Андрій Фесенко, який виступав за «Розваж», став найкращим бомбардиром ліги – 18 точних ударів.

У цій же лізі виступив ФК «Кунів-Вельбівно», що складався з представників сіл Вельбівно Острозької  громади та Кунів із Хмельниччини. У малому фіналі Ліги В  «Кунів-Вельбівно» переграв здолбунівський «Легіон» – 7:0.

Отож, колектив отримав нагороди переможця малого фіналу ліги В. Крім того, команду нагородили кубком «За відданість грі», а представника Володимира Ляшука відзначили призом «Згуртованість команди».

У втішну Лігу D потрапив ще один представник Острожчини – ФК «Крок» (Грозів). Грозівські футболісти у фіналі ліги поступилися команді «Платформ-MAANS-ветерани» 4:5 та отримали нагороди фіналістів Ліги D. Представник команди Віталій Петрук отримав індивідуальний приз «Згуртованість команди», а Федір Очеретяний став найкращим бомбардиром ліги (9 голів) та був відзначений особистою нагородою.

Нагадаємо, що в турнірі пам’яті Гайдучика сезону 2021/22 років брало участь 19 команд. За підсумками групового етапу команди, що посіли 1–4 місця в групах, продовжили боротьбу за головні нагороди, інші ж колективи виступали у втішних лігах. Доповнювали втішні ліги ті команди, які поступалися в матчах 1/8 і 1/4 фіналу.

Попри наявність заохочувальних призів у всіх лігах, організатори формують загальний підсумковий рейтинг команд. Отож, ФК «Розваж» посів підсумкове 9-те місце, ФК «Кунів-Вельбівно» – на 11-й сходинці турнірної таблиці, а грозівський «Крок» фінішував 16-м.

Ще не завершив виступи на турнірі ФК «Грем’яче», який у суботу, 22 січня, побореться за головну нагороду Ліги А – найближчої до п’єдесталу. У разі перемоги грем’ячівці посядуть підсумкове п’яте місце турніру.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024