У Бабинській громаді відкрили оновлений дитячий садок

21 Січня 2022, 15:39
У Бабинській громаді відкрили оновлений дитячий садок 470
У Бабинській громаді відкрили оновлений дитячий садок

Донедавна на території  Горбаківської сільради не було жодного дитсадка. 

Нині в оновленому  дошкільному закладі функціонує три групи, де виховується близько півсотні діток. Відновити старе, 1971 року, приміщення та реконструювати заклад ззовні та зсередини вдалось завдяки програмі «Велике будівництво». повідомляють у Рівненській ОДА.

«Новий навчальний рік ми зустріли з новим сучасним дитсадком, – розповідає голова Бабинської громади Володимир Бойко. – Тут облаштовані музична і спортивна зали, медичний кабінет, сучасна кухня та три ігрові майданчики. У сучасний та яскравий «Дзвіночок» беруть діток із 3 років».

Приміщення утеплили та оновили фасад, замінили сантехніку, електрику та систему опалення, також облаштували меблями та необхідним інвентарем. На території є власна котельня, яка працює на твердому паливі.

 

«Із відкриттям таких закладів ми будуємо не тільки новий освітній простір, а й нову освіту, яка мотивує, – наголошує голова Рівненської ОДА Віталій Коваль. – Включені до «Великого будівництва» проєкти мають велике соціальне значення. Вже у 2022 році в рамках програми Президента України заплановані роботи з будівництва одразу шести дитячих садків – в смт Мізоч, Рівному, в селах Крупець, Городок, Колоденка та Великий Олексин».

Читайте також:  У трьох школах Рівненщини зробили ремонт за кошти програми Уряду

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024