Молодіжні ініціативи Рівненщини отримають фінансування

22 Січня 2022, 10:01
Гроші для молоді 441
Гроші для молоді

Тринадцять проєктів громадських організаціій фінансуватимуться з обласного бюджету у 2022 році. Обирала переможців конкурсна комісія в рамках обласного конкурсу з визначення програм інститутів громадянського суспільства, діяльність яких направлена на роботу з молоддю.

Про це Бізнес.Район дізнався на сайті Рівненської ОДА.

«Щодо оцінювання, то найбільшу кількість балів отримали соцпроєкт «Можливості без меж» від ГО «Нація талантів», тренінг з основ медіаграмотності «Stop fake camp», який хоче організувати ГО «Асоціація студентів Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем’янчука» та молодіжний бізнес-інкубатор, ідейними натхненниками якого є ГО «Центр суспільних перетворень. Вони отримали відповідно по 38,5, 38,5 та 37,5 балів», – каже заступник голови Рівненської ОДА Сергій Гемберг.

Зокрема, проєкт «Можливості без меж» орієнтований на те, щоб надати однакові можливості проявити себе, отримати позитивний досвід і дружнє спілкування молоді з інвалідністю. Під час тренінгу «Stop fake camp» його організатори планують навчати учасників розпізнавати фейкові повідомлення та неправдиву інформацію. А молодіжний бізнес-інкубатор покликаний допомагати молодим людям розвивати власні ідеї і створювати стартапи.

П'ятірку громадських організацій з найвищими балами закривають ОМО «Рівненська округа Пласту – НСОУ» з проєктом  «Інклюзивний табір для молоді з особливими освітніми потребами «Пазли» та «Асоціація студентів міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем’янчука» з ініціативою  «Форум молодіжного самоврядування Рівненщини». Загалом проєкти отримають фінансування на загальну суму 560 тисяч гривень.

Читайте також: Творчим і активним: на Рівненщині передбачили сім мільйонів гривень на стипендії та премії

 

Список переможців обласного конкурсу з визначення програм (проєктів, заходів)

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39