У селі Голичівка 22-річний чоловік побив пенсіонера

22 Січня 2022, 17:04
У селі Голичівка 22-річний чоловік побив пенсіонера 905
У селі Голичівка 22-річний чоловік побив пенсіонера

У Рівненському районі молодик побив пенсіонера, поліцейські відкрили кримінальне провадження.

Причини та передумови, а також усі обставини інциденту встановлюють слідчі у рамках досудового розслідування. Про це повідомляють у відділі комунікіції поліції Рівненської області. 

Повідомлення, що на вулиці села Голичівка Рівненського району невідомий б’є пенсіонера надійшло до поліції 21 січня, близько 13:00.

Поліцейські на місці події попередньо встановили, що тілесні ушкодження 67-річному місцевому жителю спочатку в будинку, а потім на вулиці наносив 22-річний односелець. Із численними травмами різного ступеня пенсіонера госпіталізували до Корецької райлікарні. 

Слідчі відділення поліції №7 (м. Корець) Рівненського РУП внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Молодика затримали у порядку статті 208 КПК. Сьогодні, 22 січня, слідчі повідомили йому про підозру, вирішується питання про обрання запобіжного заходу. 

У рамках кримінального провадження у нього відібрали біологічні зразки для визначення стану наркотичного сп’яніння. Результати огляду на алкотестері показали 1 проміле.

Зловмисник каже, що не пам’ятає, як опинився у будинку односельця та що саме спровокувало його на такі дії. Поспілкуватись із потерпілим та почути його версію поліцейським поки не вдалось — він у тяжкому стані.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024