Більше року і драйву: Арсен Мірзоян привезе вражаючу «Монархію» у Рівне

04 Лютого 2022, 17:45
Концерт Арсена Мірзояна у Рівному 1650
Концерт Арсена Мірзояна у Рівному

Один із найхаризматичніших співаків України Арсен Мірзоян – сталевий голос України, чий оксамитовий тембр і харизма скоряють раз і назавжди, скоро приїде у Рівне!

24 лютого о 20:00 у міському палаці культури «Текстильник» пройде великий сольний концерт, присвячений 10-річчю співака на сцені й презентації його нового альбому «Монархія».

«Шалений драйв, справжня чоловіча лірика, яскраве світлове шоу, фантастична атмосфера, вражаючі прем’єри і найулюбленіші пісні за 10 років, які будемо співати усією залою – це 100% буде найгучніший концерт цієї зими у Рівному!», – гарантують організатори.

Свою нову концертну програму Арсен Мірзоян презентував лише у двох містах – Києві та Львові, тому саме рівняни одними з найперших побачать красу, яку для всеукраїнського туру підготував співак.

«Це буде концерт, коли кожна нота зіграна чесно!», – обіцяє Арсен Мірзоян.

Непередбачуваний, відвертий та завжди щирий! Арсен Мірзоян – по-справжньому унікальне явище української сцени. Артист, який як ніхто інший, вміє так проникливо донести найважливіші істини.

Його красивий тембр та чоловічий шарм не залишають байдужих, пісні, у які покладено душу, зігрівають серце та дарують щастя, а живі виступи не просто запам’ятовуються, а раз і назавжди полонять, даруючи відчуття приємного шоку й ейфорії.

У своєму новому, вже шостому по рахунку, альбомі Арсен Мірзоян неабияк здивував музичними експериментами, давши ще більше рок-н-ролу і драйву!

«Колись зародилася в голові така думка, що кожен чоловік – монарх своєї справи, свого будинку, своєї сім’ї. Це його «монархія», де панують його закони. І колись ця монархія впаде. Вона обов’язково впаде», – пояснює метафоричну назву альбому Арсен Мірзоян.

За емоціями нова платівка вийшла вражаючою! «Монархія» яскрава, щира, глибока, з підтекстами і сенсами, які торкаються кожного серця.

Зацікавившись шекспірівським драматургічним прийомом, у пісні «Офелія» Арсен Мірзоян відобразив роздуми про те, як чоловік втрачає жінку, навіть знаходячись фізично поруч з нею.

На написання пісні «Твій король» співака надихнула історія останньої фаворитки Франції Жанни Дюбаррі.

А у пісні «Інженер» Арсен Мірзоян представив свої перші експерименти із хіп-хопом.

«Це вплив Олександра Положинського. У нього, звісно, ліпше виходить, ніж у мене. Але я мав щось зробити, щоб потім, коли мене питатимуть: «А що ти зробив для хіп-хопа?» – я відповів, що я намагався, ось є трек. – Принаймні музично в аранжуваннях ми це втілили, хіп-хопівські прийомчики там є», – жартує співак.

Примітно, що одну з найбільш зворушливих пісень альбому «Сніговик» Арсен Мірзоян записав у дуеті зі своєю п’ятирічною донечкою Ніною.

«Я просто захотів лишити на згадку для неї, для себе, для всіх її голос, якою вона була у п'ять років. Дуже радий, що під час концерту у Києві Ніна не побоялася і вийшла на сцену Палацу «Україна» і заспівала навіть більше, ніж я очікував. Без репетицій, щоб артист, як то кажуть, не перегорів. Вона вийшла, побачила цілий зал і як заворожена стала. Й співала навіть там, де не треба співати. Всю пісню співала!» – ділиться Арсен Мірзоян.

Запрошуйте свою кохану половинку, друзів та приходьте отримати найяскравіші враження 24 лютого о 20.00 у міському палаці культури «Текстильник» на концерті Арсена Мірзояна у Рівному!

Вас чекають дві незабутні години відкриттів, здивувань і потужної енергетики, перед якою неможливо встояти! Буде чесно, яскраво, красиво і драйвово!

Квитки на концерт коштують від 250 гривень.

Купуйте квитки в один клік тут.

Не забувайте: саме на цьому сайті ви можете замовити офіційні квитки за кошти програми «єПідтримка», які отримують всі, хто вакцинувався.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024